Відтепер у торговельних закладах Луцька товари російського походження матимуть відповідне маркування

Відтепер у торговельних закладах Луцька товари російського походження матимуть відповідне маркування

12.08.14 08:07 0 743
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника». Відповідно до нього, суб’єктам господарювання, що здійснюють гуртову, роздрібну торговельну діяльність на території міста Луцька, рекомендовано вжити заходів для спеціального інформування споживачів про товари російського походження шляхом запровадження помітного маркування товарів позначкою «Товари з Російської Федерації» з нанесенням зображення прапора Російської Федерації та/або зазначенням цієї інформації на цінниках, а також розміщення таких товарів на окремих полицях.

"Товаром російського походження вважати товар, вироблений, розфасований, зібраний, вирощений на території Російської Федерації", - зазначено у документі.

Управлінню розвитку підприємництва та реклами міської ради доручено проводити моніторинг об’єктів торгівлі на предмет виконання вимог цього розпорядження, а комунальному підприємству «Луцькреклама» – виготовити та розмістити соціальну рекламу щодо підтримки українського виробника з метою зростання попиту на вітчизняні товари.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Погода в Україні на ...

КОМЕНТАРІ