В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика

12.08.14 10:51 0 848
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих підприємств, установ і організацій області, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник Тарас Яковлев, секретар міської ради Сергій Григоренко.

На оперативній нараді обговорили питання підготовки до опалювального сезону, забезпечення військовослужбовців, які задіяні в АТО, та соціальний захист їхніх сімей. Проаналізували виконання регіональних цільових програм, частину з яких у цьому півріччі доведеться скоротити з-за браку фінансування. Велику увагу приділили виконанню планів ІІІ хвилі мобілізації та інформаційного супроводу мобілізації.

Володимир Гунчик дав доручення відповідним службам і управлінням, які необхідно виконати протягом наступних двох тижнів. Вони стосувалися засідання колегії з питань підготовки до зими та до нового начального року. Також доручив протягом тижня опрацювати і дати відповідь на усі звернення, подані матерями учасників АТО, з якими у п’ятницю мав зустріч, та приділити максимум уваги вирішенню проблем сімей, загиблих в АТО.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ