В Закарпатській області дитячі пустощі з сірниками ледь не коштували господареві будинку

В Закарпатській області дитячі пустощі з сірниками ледь не коштували господареві будинку

12.08.14 08:01 0 860
10 серпня о 16:10 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді-хліву. Загорання виникло на території приватного дворогосподарства на вул. Садовій в селі Дешковиця Іршавського району.

Діяти бійцям ДСНС довелось дуже швидко, адже відстань від палаючого хліва до житлового будинку не перевищувала двох метрів, тож існувала реальна загроза перекидання вогню. Рятувальники локалізували пожежу о 16:40, а о 17:20 повністю її ліквідували.

Орієнтовний збиток від пожежі становить 5 тисяч гривень. Стихія все ж встигла знищити покрівлю надвірної споруди на площі 10 кв. м та 2 тони сіна, що знаходилась всередині.

Що стало причиною пожежі встановлюється. Ймовірніше за все, до появи вогню призвели пустощі з сірниками ватаги діточок, які перед тим бавилися на подвір’ї.

У ДСНС України у Закарпатській області звертається до батьків: навчайте дітей правилам безпеки та не залишайте їх без нагляду; виховуйте у дітлахів навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, тощо. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомиряни урочисто ...
Наступна новина: Львівщина: впродовж ...

КОМЕНТАРІ