Хмельницька область: за добу на водоймах області виявлено тіла 2 загиблих осіб

Хмельницька область: за добу на водоймах області виявлено тіла 2 загиблих осіб

12.08.14 08:37 0 793
10 серпня о 07:50 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставку в с. Завалійки Волочиського району втопився чоловік.

На місце пригоди відразу виїхали рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група районного відділу міліції. Прибувши на місце події, з’ясувалося, що56-річний чоловік разом з товаришем прийшли порибалити. За словами товариша, чоловік роздягнувся, взяв підсак, поліз у воду та пропав.

За кілька хвилин пошукових робіт силами особового складу караулу тіло вдалося підняти на поверхню. Після чого загиблого було направлено на судово-медичну експертизу.

Того ж дня о 17:20 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення про те, що на річці Дністер в с. Велика Слобідка втопилася людина.

Як стало відомо, 19-річний юнак пішов купатися та не повернувся. Тіло загиблого було виявлено відпочиваючими.

Шановні громадяни! Головне управління ДСНС області застерігає: не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у річку напідпитку, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У воду слід заходити повільно, обережно пробуючи дно ногою, купатися краще там, де є рятувальні служби. Пильно слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана. Утримуйтеся від далеких запливів, адже переохолодження – головна причина трагічних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Сім'ї загиблих жителів ...

КОМЕНТАРІ