Чернігівська область: протягом вихідних у водоймах потонуло 4 людини

Чернігівська область: протягом вихідних у водоймах потонуло 4 людини

12.08.14 08:46 0 750
У спекотну погоду багато людей відпочиває біля води, але недотримання заходів безпеки під час купання може призвести до трагічних наслідків. Як результат, протягом минулих вихідних у водоймах Чернігівщини потонуло 4 людини.

09 серпня о 10:30 біля с. Бутівка Сосницького району в р. Десна місцеві жителі виявили тіло 33-річного мешканця м. Бахмач. Як з'ясувалось, 06 серпня чоловік відпочивав біля с. Мале Устя Сосницького району разом зі своїми знайомими. Під час купання чоловік потонув.

Того ж дня о 10:00 у Чернігові в р. Десна виявлено та піднято на поверхню тіло невідомого чоловіка.

10 серпня біля с. Дягова Менського району в р. Дягова потонула 33-річна жінка, яка разом з друзями приїхала на відпочинок з Андріївки Чернігівського району.

В цей же день о 13:05 в р. Десна біля с. Ладинка Чернігівського району виявлено та піднято на поверхню тіло 32 - річного чоловіка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області закликає громадян бути обережними під час відпочинку на воді, навчайте дітей правилам безпечної поведінки. Купайтеся тільки у спеціально відведених для цього місцях, розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега, не влаштовуйте небезпечні ігри на воді. Ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Уникайте води зі швидким плином.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області в ...
Наступна новина: Львівщина: в області за ...

КОМЕНТАРІ