Зведені загони ДСНС України відновлюють інфраструктуру Донеччини: з території звільнених міст вивезено більше 80 тон уламків та розчищено 2 км. вулиць та доріг

Зведені загони ДСНС України відновлюють інфраструктуру Донеччини: з території звільнених міст вивезено більше 80 тон уламків та розчищено 2 км. вулиць та доріг

12.08.14 10:12 0 804
Два зведених загони ДСНС продовжують виконувати завдання щодо відновлення життєдіяльності міста Слов’янськ Донецької області, міст Лисичанська, Сєверодонецька та Рубіжне Луганської області та прилеглих до них територій.

До складу формування входить понад 250 чол. особового складу та 73 од. техніки, зокрема 17 піротехнічних розрахунків (90 чол. та 33 од. техніки) серед яких 3 відділення підводного розмінування (18 чол. та 4 од. техніки).

Протягом минулого тижня рятувальники зведеного аварійно-рятувального загону ДСНС України, що виконує завдання на території Донецької області за допомогою інженерної техніки розібрали 3 завали будинків по вул. Попова 99, Жовтнева 6, Леніна 53, які були повністю зруйновані внаслідок обстрілу сепаратистами.

Завантажено та вивезено понад 60 тон уламків будівельних конструкцій, розчищено від залишків барикад близько 1 км вулиць та доріг.

Рятувальниками зведеного аварійно-рятувального загону ДСНС України, що виконує завдання на території Луганської області у м. Лисичанськ, за тиждень за допомогою інженерної техніки та засобів малої механізації зрізано обвислі частини залізобетонних конструкцій, що створювали загрозу травмування мешканців 9 поверхового будинку по вул. Квартал Жовтневої революції 17 та проведено роботи по розбиранню його зруйнованої частини.

Проведено роботи з відновлення будівлі дитячого садочка №8 «Світлячок» Лисичанської міської ради (відновлено покрівлю будівлі та металеву огорожу території закладу, розчищено територію закладу від уламків вибухонебезпечних предметів та будівельних конструкцій).

Рятувальники завантажили та вивезли 28 тон уламків будівельних конструкцій, розчистили від залишків барикад близько 1 км вулиць та доріг.

Організовано підвіз понад 40 куб. м води населенню, із них 22 куб.м питної та 18 куб. м технічної води.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ