У Рівненській області вогнеборці вберегли від повного знищення вогнем господарську будівлю

У Рівненській області вогнеборці вберегли від повного знищення вогнем господарську будівлю

12.08.14 15:26 0 653
08 серпня о 17:28 до пожежно-рятувальної частини смт. Млинів за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Іванівка Млинівського району. Загорання сталося на горищі господарської будівлі місцевої мешканки. Швидкому поширенню вогню сприяли дерев’яні конструкції перекриття будівлі та сіно, яке знаходилося на горищі будівлі. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників районного центру.

По прибуттю до місця бійці ДСНС швидко локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття, а в подальшому за короткий проміжок часу вогонь вдалося повністю приборкати.

Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників від знищення вогнем вдалося врятувати господарську будівлю. В результаті пожежі вогонь встиг знищити дах хліва і 5 тон сіна.

Загиблих та травмованих немає. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій Рівненщини вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Уряд створює Державну ...

КОМЕНТАРІ