Працівники Державтоінспекції Рівненщини затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедиста на зник з місця ДТП

Працівники Державтоінспекції Рівненщини затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедиста на зник з місця ДТП

12.08.14 13:28 0 749
Декілька годин знадобилось працівникам ДАІ, щоб розшукати автомобіль та водія, який скоїв ДТП та зник з місця події.

10 серпня близько 5-ї години ранку в смт. Володимирець по вулиці Грушевського невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись по вулиці Грушевського в напрямку вулиці Вишнева, здійснив наїзд на велосипедистку, після чого зник з місця пригоди.

Внаслідок зіткнення, 40-річна жителька смт. Володимирець отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

? Я їхала велосипедом на роботу. Позаду мене рухався автомобіль, який дуже гуркотів, також я помітила, що він рухався без світла, ? розповіла потерпіла правоохоронцям.

Оглянувши велосипед, працівники міліції помітили на ньому залишки зеленої фарби, яка ймовірно належала автомобілю, що був причетний до ДТП.

На пошуки даного транспортного засобу було задіяно весь особовий склад Державтоінспекції з обслуговування Володимирецького району та міста Кузнецовськ, також орієнтовано інші наряди ДАІ які несли службу в сусідніх районах області.

Під час опитування населення один з місцевих таксистів повідомив, що бачив автомобіль «Москвич» зеленого кольору, який рухався з смт. Володимирець без увімкненого світла фар.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів близько 17 години даний транспортний засіб був помічений працівниками ДАІ в лісосмузі під накриттям хвойних гілок неподалік села Кідри, з механічними пошкодженнями характерними для даної ДТП.

Згодом за місцем проживання було виявлено і водія, який підозрюється у скоєнні даної пригоди. Ним виявився 24-річний житель Володимирецького району. Водія та автомобіль правоохоронці доставили у Володимирецький райвідділ міліції.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іван Друзь: "Вірю, що ...
Наступна новина: Львівська область отримала ...

КОМЕНТАРІ