Тернопільська область: рятувальники за вихідні ліквідували 3 пожежі

Тернопільська область: рятувальники за вихідні ліквідували 3 пожежі

12.08.14 18:13 0 737
9 серпня о 18:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу гаража в селі Старий Почаїв Кременецького району. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 48 м.кв., 2 тони соломи, 2 вікна, речі домашнього вжитку, пошкоджено металеву покрівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем. Пожежу ліквідовано завдяки злагодженим і організованим діям рятувальників чергового караулу 23-го державного пожежно-рятувального поста Управління. Врятовано 1 житлову будівлю та всього матеріальних цінностей на суму 100 тис. грн.

10 серпня о 9:25 у місті Тернопіль виникла пожежа речей домашнього вжитку у гаражі. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано силами чергового караулу частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

10 серпня о 22:13 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу пожнивних залишків на приватному полі в селі Чернихівці Збаразького району. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки від пожежі встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрито лучанина, який ...
Наступна новина: У Рівненській області бійці ...

КОМЕНТАРІ