Медики Тернополя працюють у штатному режимі

Медики Тернополя працюють у штатному режимі

12.08.14 12:16 0 785
У засобах масової інформації з’явилися повідомлення щодо працівників шкільного відділення дитячої комунальної лікарні, у яких розповідається, що нібито керівники вимагають від підлеглих лікарів написати заяву на відпустки за власний рахунок. Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради Ростислав Левчук каже, що заробітна плата виплачується лікарям вчасно і немає примусу відправляти працівників у відпустки за власний рахунок.

“Наразі немає потреби відправляти лікарів за власний рахунок у відпустки, - додає Ростислав Левчук. – Якщо комусь потрібно для власних потреб взяти відпустку на декілька днів – вони можуть це зробити, але відправляти примусово у відпустки ніхто немає права”.

Начальник профільного відділу додає, що в березні Урядом України було прийнято рішення про додаткові виплати компенсації медикам у розмірі зростання рівня індексації заробітної плати. За його словами, наразі ситуація стабільна, заробітні плати виплачуються у повному обсязі, а щодо виплат індексації, то у цьому питанні очікується внесення змін до бюджету. Таким чином жодних проблем немає, а анонсовані проблеми у ЗМІ носять провокаційний характер.

Бюджет галузі охорони здоров’я на 2014 рік по заробітні платі збалансований, чого не було в попередні роки, – розповідає Ростислав Левчук. – Зазначу, що розмір видатків в галузі охорони здоров’я розраховується і надсилається місту від Міністерства Фінансів України”.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ