Марія Чашка: "Синьо-жовті кольори – справжній символом єдності українського народу"

Марія Чашка: "Синьо-жовті кольори – справжній символом єдності українського народу"

12.08.14 14:19 0 892
9 серпня 2014 року з ініціативи членів Борщівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у рамках загальноукраїнської акції "Розфарбуй Україну" міст у Борщові зафарбували в національні кольори. Кілька десятків молодих патріотів долучилися до акції, участь у якій також взяла заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Марія Чашка. Нещодавно в смт Скалі-Подільській розмалювали кам'яний хрест, присвячений Роману Шухевичу. А з 9 серпня жовто-сині і чорно-червоні кольори прикрашають міст в Борщові.

"Ми вирішили долучитися до модної тенденції, що вже відбулася у багатьох містах України. Ця акція допомогла підкріпити почуття патріотизму молоді. Наші герої боронять українську землю на Сході держави. Ми ж із нетерпінням чекаємо їхнього повернення і обіцяємо, що наші містяни зустрінуть переможців гідно!" – зазначив член Борщівської районної організації ВО "Свобода" Володимир Яворський.

Інструменти і фарба були закуплені за кошти свободівців і благодійників, які підтримали акцію. Настрій в учасників був надзвичайно піднесений, а перехожі та водії радо вітали патріотів.

" національні кольори стали справжнім символом єдності українського народу та безмежної любові до нашої Батьківщини. Молодь долучилася до важливої роботи у цей важкий для України час. Кольори державного прапору нині можна побачити не лише на одязі, прикрасах, предметах декору, дитячих майданчиках, парканах, будинках, мостах, але й у багатьох інших місцях. цим невеликим заходом патріоти засвідчили: Ми – Українці! І ми пишаємося цим", – зазначила заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Марія Чашка.

Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" з метою піднесення патріотичного духу нашого народу підтримуватиме акцію "Розфарбуй Україну"на Тернопільщині й надалі.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ