Під Іловайськом загинув боєць батальйону «Азов», тернополянин Андрій Дрьомін

Під Іловайськом загинув боєць батальйону «Азов», тернополянин Андрій Дрьомін

12.08.14 13:48 0 850
На Тернопільщину знову прийшла сумна і важка звістка. У боях під Іловайськом, що на Донеччині, від куль снайпера загинув Андрій Дрьомін. Його близькі ніяк не могли повірити повідомленню про його загибель, але правда сувора і жорстока…

Він був єдиним сином у батьків і ще не встиг одружитися. Відповідальний, чесний, добрий і дуже надійний – таким його назавжди запам’ятають друзі та знайомі. Він був активним та гідним представником УНСО, з перших днів відстоював боротьбу українців проти диктаторського режиму на київському Майдані, перебуваючи там у найтрагічніші дні великих втрат. Він був помічником депутата Тернопільської обласної ради і займався ковальством. Як справжній патріот не піти боронити рідну землю від проросійських терористів він би просто не зміг. Записався у батальйон «Азов» і там, на сході України, захищав кожного з нас.

3 січня він зустрів свою 32 зиму. Друзі називали його «Світляком».

10 серпня його не стало. Він загинув як Воїн. Україна втратила ще одного сміливого та світлого Героя.

Голова обласної ради, увесь депутатський корпус висловлюють щирі співчуття батькам, родині та друзям загиблого. Андрій назавжди залишиться у нашій пам’яті вірним сином краю та України. Помолімося за його світлу душу і схилімо голови перед його мужністю. Як і перед героїзмом та мужністю сотень полеглих.

Вічна слава Героям…

Голова тернопільської обласної ради Василь Хомінець

На фото Ігоря Крочака:. 20 липня 2014, база спецбатальйону “Азов”. Микола Березовий і Андрій Дрьомін “Світляк” – вони загинули разом.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Задля блага волинян – ...
Наступна новина: Героя Небесної сотні ...

КОМЕНТАРІ