Міський голова Микола Романюк: «Питання номер один – це мир в нашій державі»

Міський голова Микола Романюк: «Питання номер один – це мир в нашій державі»

13.08.14 12:36 0 696
Під час оперативної наради міський голова Микола Романюк звернув увагу на питання підтримки родин учасників антитерористичної операції на сході України. Він наголосив, що у міській раді є інформація про ці сім’ї та їхні потреби. Тож їм необхідно надати усю медико-соціальну допомогу, яку вони потребують. На переконання Миколи Романюка, усе, що у силах міської влади, потрібно зробити. Він закликав усі служби координувати цю роботу. Зокрема, члени родин, сини, внуки, чоловіки яких перебувають у зоні АТО, матимуть право першочергово обслуговуватися у медичних закладах, буде надана підтримка для підготовки дітей до навчального року тощо. На жаль, міський голова зауважив, що є питання, зокрема, придбання житла, які зараз вирішити не можливо, бо на це необхідні великі кошти.

Проте, на його переконання, треба приділити увагу таким родинам. За його словами, інколи увага і хороше слово людям необхідні більше, ніж матеріальні цінності. У цьому контексті Микола Романюк розповів, що розмовляв з військовослужбовцем, який до мобілізації працював у структурі «Приватбанку». Він поцікавився у цього хлопчини, що йому та його колегам необхідно, і виявилося, що їжі вистачає, обладнання є, однак, вони просять надати підтримку їхнім родинам, які залишилися у Луцьку. Тому міський голова зауважив, що всім необхідно скоординувати свої дії і зробити усе можливе для вирішення проблемних питань таких родин. На його думку, тоді й нашим хлопцям на сході України буде легше виконувати свій військовий обов’язок.

Підтримав міського голову його перший заступник Святослав Кравчук, який зауважив, що з міського бюджету родичам учасників антитерористичної операції вже надано матеріальну допомогу більш, ніж на 20 тисяч гривень.

Додав, що зараз складна ситуація в країні і треба всім уважніше відноситися до прохань чи проблем, з якими до міської влади звертаються громадяни.

Окрім цього, міський голова Микола Романюк закликав присутніх бути уважними та обережними, адже можливі різні провокації. Наші військові фіксують факти перетину державного кордону безпілотними літаками з території Білорусі, які проводять розвідувальну діяльність. Микола Романюк закликав керівників структурних підрозділів проводити відповідну роз’яснювальну роботу серед своїх працівників.

Також повідомив й про те, що нині не можуть знайти тіло загиблого біля Савур-Могили на сході України жителя Луцька Артема Карабана. За його словами, вже за допомогою звернулися в Адміністрацію Президента і Міністерство оборони України, щоб посприяли пошуку лучанина.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпатська область: у ...

КОМЕНТАРІ