На нараді у голови облдержадміністрації обговорили питання залучення інвестицій в розвиток аеропорту Луцька

На нараді у голови облдержадміністрації обговорили питання залучення інвестицій в розвиток аеропорту Луцька

13.08.14 08:24 0 700
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів нараду з розгляду питання залучення інвестицій в розвиток аеропорту міста Луцька.

Участь в її роботі взяли перший заступник Сергій Кудрявцев, Луцький міський голова Микола Романюк, а також потенційні інвестори, лучани Сергій Дячук та Анатолій Коротинський.

Як зауважили інвестори, в їх намірах збудувати в обласному центрі Волині регіональний аеропорт, який би базувався на Луцькому військовому аеродромі. За їх словами, перепоною в цьому є земля, яка належить Міністерству оборони України.

Голова облдержадміністрації та Луцький міський голова зацікавлені, аби у Луцьку таки був збудований аеропорт, навколо якого упродовж останніх років ведеться багато розмов.

Наразі інвестори повинні направити до облдержадміністрації лист, в якому викладуть свої пропозиції, після їх опрацювання, відповідне звернення спрямують до Кабінету Міністрів України.

« на зустрічі вони представили техніко-економічне обґрунтування проекту ще минулих років. Люди, які декларують намір збудувати в Луцьку аеропорт, повинні дотримуватися процедурних питань, які не були обговорені раніше. Крім цього, потенційні інвестори мають довести свою фінансову можливість для реалізації такого проекту», - зазначив Володимир Гунчик у коментарі журналістам.

Він додав: «Для вирішення цього питання має бути рішення Кабміну. в Україні – парламентсько-президентська форма правління. Якщо ми зможемо отримати постанову, де чітко буде розписано питання передачі землі, то ні облдержадміністрація, ні сільська рада, не зможе заперечити цьому».

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк запевнили, що зроблять усе від них залежне, аби наміри інвесторів були зреалізовані і Волинь таки мала свій аеропорт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: у ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ