В Луцьку до першого вересня на пішохідних переходах поблизу шкіл та дитячих садочків буде оновлено дорожню розмітку

В Луцьку до першого вересня на пішохідних переходах поблизу шкіл та дитячих садочків буде оновлено дорожню розмітку

13.08.14 17:47 0 663
Міський голова Микола Романюк під час оперативної наради звернув увагу присутніх на те, що державною казначейською службою було проведено значну суму коштів за виконані роботи та надані послуги. Однак, надалі ніяких документів на проведення проплат без візи міського голови не прийматимуть у цій службі. Микола Романюк попросив присутніх керівників установ та закладів не брати на себе ніяких фінансових зобов’язань. Проводитиметься проплата виключно на найнеобхідніші товари та послуги. За його словами, нині - складна фінансова ситуація. Він зауважив, що до кінця серпня необхідно потерпіти усім, адже у вересні має бути трішки краще.

У свою чергу, перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу на виконання протокольних доручень, виданих за результатами проведення оперативних нарад. За його словами, необхідно відповідальніше ставитись до окреслених завдань, а не давати формальні відписки.

Зокрема, він акцентував на тому, що минулоріч піднімалося питання про заборону руху вантажних автомобілів центральними вулицями. Однак, «фури», завантажені різними товарами, вдень у 35 градусну спеку спокійно їздять центральними вулицями. Святослав Кравчук зауважує, що це призводить до руйнування дорожнього покриття, а потім всі нарікають на ями.

Звернув увагу він й на необхідність приведення у належний стан електроопор на проспекті Волі. За його словами, вони вкрилися іржею і не потрібно доводити до того стану, поки впадуть на тротуар чи проїжджу частину.

Також Святослав Кравчук вказав на необхідність встановлення біотуалетів на будівельних майданчиках. Крім того, за його словами, автомобілі, які виїжджають з будмайданчиків вивозять на проїжджу частину бруд, який потім двірники змушені прибирати. Тому, на його переконання, там варто обладнати спеціальні мийки, аби цього не повторювалося.

Йшла мова й про необхідність відновлення до кінця серпня розмітки на пішохідних переходах поблизу шкіл та дитячих садочків. Крім того, мають бути відновлені відповідні дорожні знаки, адже в окремих громадян є багато енергії і сили, яку вони спрямовують на їх знищення. Він наголосив, що першого вересня на вулицях поблизу навчальних закладів патрулюватимуть працівники ДАІ.

Крім того, Святослав Кравчук звернув увагу на торгівлю баштанними продуктами та помідорами у невстановлених місцях. За його словами, було проведено рейд, під час якого були складені відповідні протоколи про порушення на продавців та вилучено продукцію. Він зауважив, що окремі підприємці торгували у невстановлених місцях, а інші не мали сертифікатів якості на свою продукцію. Перший заступник міського голови наголосив, що невідомо, чи кавуни і помідори, які продають посеред вулиці, безпечні для споживання. Однак, Святослав Кравчук повідомив, що виникла парадоксальна ситуація, коли на підприємця, який торгував у невстановленому місці, суд наклав штраф у розмірі аж 17 гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марія Чашка: "Віримо, ...
Наступна новина: У Луцьку готуються до ...

КОМЕНТАРІ