Відбулася нарада з питань організації свята квітів «Луцьк квітучий»

Відбулася нарада з питань організації свята квітів «Луцьк квітучий»

13.08.14 14:15 0 776
Заступник міського голови Тарас Яковлев провів нараду з питань організації свята квітів «Луцьк квітучий». Він повідомив, що міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про проведення свята квітів «Луцьк квітучий» 24 серпня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки. Воно приурочене Дню Незалежності України.

У нараді взяли участь представники управлінь охорони здоров’я, освіти, житлово-комунального господарства, підприємництва та реклами, відділу екології міської ради, комунальних підприємств «Зелене господарство м. Луцька», «Парки та сквери м. Луцька», які традиційно беруть активну участь у цьому святі.

Відповідно до розпорядження, Тарас Яковлев поставив завдання для належної підготовки та проведення свята. Зокрема, створено оргкомітет та журі, яке визначить переможців. Метою свята квітів є популяризація української флористики, сприяння творчого потенціалу, формування традицій квітникарства. Учасниками свята «Луцьк квітучий» можуть бути флористи-професіонали, підприємства, установи та організації незалежно від форм власності та галузевого підпорядкування, об’єднання громадян, окремі жителі міста. Організатори вирішили запропонувати молодіжним громадським організаціям взяти участь у святі квітів за посередництва відділу сім’ї і молоді.

Формування квіткових експозицій відбудеться 24 серпня з 9 до 12 години. Після цього розпочнеться її огляд.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Постраждалий під час ...

КОМЕНТАРІ