У Волинській області засуджено правоохоронців, які завдали тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Рожищенського району

У Волинській області засуджено правоохоронців, які завдали тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Рожищенського району

13.08.14 09:29 0 741
Апеляційний суд Волинської області задоволив апеляційну скаргу прокуратури та визнав винними двох міліціонерів, які жорстоко побили чоловіка за відмову у "співпраці".

Нагадаємо, ще у жовтні 2011 року двоє дільничних інспекторів нанесли тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Рожищенського району, за те що той відмовився інформувати правоохоронців про злочини та інші події, які відбуваються на території міста Рожище.

Окрім того, з метою приховати вчинене фізичне насильство, у приміщенні службового кабінету опорного пункту райвідділу один із міліціонерів вчинив службове підроблення, зокрема, склав неправдиве пояснення стороннього громадянина, в якому йшлось про те, що він разом із потерпілим, повертаючись додому, декілька разів падав з висоти власного зросту і ніхто не застосовував до них фізичної сили. Згодом, на підставі цього документу правоохоронець виніс постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.

У травні цього року Ківерцівський районний суд виніс виправдувальний вирок щодо обох правоохоронців, з яким не погодилась прокуратура.

Нині, уже Апеляційним судом Волинської області вирок Ківерцівського районного суду скасовано, а правоохоронців засуджено до реальної міри покарання - вісім років та сім з половиною років позбавлення волі відповідно.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі влада ...

КОМЕНТАРІ