Депутати від ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській та районній радах відзвітували про свою роботу

Депутати від ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській та районній радах відзвітували про свою роботу

13.08.14 08:46 0 678
10 серпня 2014 року в приміщенні Культурно-мистецького центру Володимира-Волинського відбувся звіт депутатів від ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській та районній радах.

Перед початком звіту хвилиною мовчання було вшановано усіх полеглих Героїв України, які ціною власного життя боронили її незалежність на буремному сході.

Голова Володимир-Волинської міської "Свободи", депутат міськради Сергій Коба прозвітував про роботу фракції у міській раді, куди входить четверо депутатів-націоналістів. З першого дня входження у міську раду фракція оголосила про свою опозиційність до міської влади.

Для більш ефективної роботи і реального розв'язання проблем жителів міста та району на базі міськрайонного партійного офісу за сприяння свободівців Павла Карпюка та Сергія Коби працює центр безоплатної юридичної консультації. Так, за результатами роботи центру та особистих прийомів громадян депутати-свободівці направили близько 40 звернень та запитів до державних органів влади, правоохоронних структур та організацій контролю.

Окремо Сергій Коба зупинився на найбільш резонансних ініціативах, депутатських запитах і зверненнях. Зокрема, чимало нарікань від мешканців міста надходило на реконструкцію вулиці Шевченка у проспект, на що з державної скарбниці було витрачено мільйони гривень, а якість виконаних робіт викликає чимало запитань. Також депутати-свободівці постійно досліджують стан доріг міста, екологічну ситуацію пов'язану з діяльністю ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" та якість надання житлово-комунальних послуг. Так, вдалося усунути проблему підтоплення каналізаційними стоками багатоповерхівки по вулиці Шевченка. Найбільший резонанс не лише у місті, але й на заході України викликав факт торгівлі підакцизною контрафактною продукцією в особливо великих розмірах. Але, незважаючи на численні депутатські звернення та запит народного депутата від ВО "Свобода" Анатолія Вітіва, протизаконна торгівля продовжується. До позитивних моментів у роботі фракції можна віднесті налагодження дружніх відносин із німецьким містом Цвікау, що згодом за активної участі свободівців вилилась у підписання партнерства між Володимиром-Волинським та Цвікау.

Про роботу фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській районній раді звітувала голова районної партійної організації Ганна Фурман. Фракція налічує три депутати і має у своєму складі заступника голови районної ради. На цю посаду було обрано Павла Карпюка.

Районні депутати від ВО "Свобода" стали ініціаторами та розробниками багатьох важливих рішень ради: засудження шовіністичної постанови Сенату Польської Республіки з приводу 70-річчя Волинських подій; про службову діяльність та відповідність займаній посаді директора ЗОШ м. Устилуга Гоцика. І. Й.; питання відставки керівників району Слащука С.М. та недовіри голові РДА Скубі В.М.; звернення щодо суспільно-політичної ситуації в Україні з вимогою дати правову оцінку діяльності уряду на чолі з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим, а також відставки міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка за розгін та побиття учасників мирної акції протесту на Майдані Незалежності 30 листопада; з приводу зради національних інтересів урядом Азарова та зриву Угоди про асоціацію між Україною та ЕС.

Більшість запитів та звернень, які направляли депутати районної ради, стосувалися екологічних та санітарних проблем, пропорційної мобілізації жителів міста та району, незадовільного ремонту доріг, утримання автошляхів у зимовий період, доїзду учнів до шкіл, порушень перевізником прав пасажирів.

Між депутатами та присутніми у залі відбулося живе спілкування, під час якого було порушено чимало важливих для міста і району питань. Більшість із них стосувалася забезпечення військослужбовців 51 ОМБ. Також громадяни висловлювали незадоволення повільним втіленням у життя завоювань Революції гідності та скаржилися на чиновницьку б'юрократію.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі для ...

КОМЕНТАРІ