Незабаром закарпатці отримають скраплений газ для побутових потреб

Незабаром закарпатці отримають скраплений газ для побутових потреб

13.08.14 08:01 0 668
Відповідно до наказу Міненерговугілля від 20.06.2014 року № 463 «Про результати конкурсу» Українська універсальна біржа визнана переможцем конкурсу з визначення бірж, які мають право на організацію та проведення аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку, скрапленого газу, у тому числі спеціалізованих аукціонів з продажу скрапленого газу для потреб населення.

25 червня 2014 року між Українською універсальною біржею та Міненерговугілля укладено договори про організацію та проведення зазначених аукціонів.

Наказом Мінекономрозвитку та Міненерговугілля № 841/525 від 22.07.2014 року створений Аукціонний комітет з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу, який здійснює загальне керівництво та контроль за дотриманням умов проведення аукціонів.

Відповідно до протоколу Аукціонного комітету від 31.07.2014 року прийнято рішення про проведення позачергового спеціалізованого аукціону з продажу скрапленого газу для потреб населення.

Аукціон відбудеться 12 серпня 2014 року о 14.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55.

Порядок допуску учасників до аукціонів визначено в Регламенті організації та проведення спеціалізованих аукціонів з продажу скрапленого газу для потреб населення на Українській універсальній біржі, який затверджений протокольним рішенням Аукціонного комітету з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу 06 серпня 2014 року № 01 СГ. (Регламент розміщений на офіційному сайті Української універсальної біржі).

Відповідно до п.4 вищевказаного Регламенту підставою для допуску покупців до аукціонів в якості учасника аукціонів, є рішення Аукціонного комітету, оформлене відповідним протоколом.

Суб'єкти господарювання, які бажають приймати участь в спеціалізованих аукціонах в якості покупців повинні укласти з Українською універсальною біржею договори про надання послуг. Такий договір укладається терміном на один рік. Для укладання договору необхідно подати Аукціонному комітету пакет документів, серед яких копії дозволу на початок виконання робіт підвищеної небезпеки із скрапленим газом, торгового патенту для роздрібної торгівлі; документи, що підтверджують наявність власних або орендованих аварійно-диспетчерської служби, оперативного зв’язку 104, підрозділів аварійно-відновних робіт та виробничої бази, необхідної для виконання всіх видів робіт для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання; документи, що підтверджують наявність власних або орендованих майнових об’єктів (крім автомобільних газозаправних станцій) та установчі документи.

Окрім того, покупці скрапленого газу для потреб населення подають Українській універсальній біржі за один день до проведення спеціалізованого аукціону довідку про обсяг та напрямки реалізації скрапленого газу, придбаного ними на попередньому спеціалізованому аукціоні, що погоджується із обласною державною адміністрацією.

Для прийняття участі в спеціалізованих аукціонах з продажу скрапленого газу для потреб населення від області подали документи ПАТ «Закарпатгаз» та ТОВ «ВАРТ Україна.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ