В Закарпатській області робочі групи виводять зарплату із тіні

В Закарпатській області робочі групи виводять зарплату із тіні

13.08.14 14:10 0 749
В обласній адміністрації підбито підсумки роботи обласної та робочих груп райдержадміністрацій і міськвиконкомів з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Підкреслювалося, що, окрім несплати податків, це явище тягне за собою низку порушень прав людини, позбавляє громадян соціальної захищеності, впевненості у стабільності та у своєму майбутньому.

Для відслідковування ситуації та усунення недоліків члени робочих груп проводили виїзні рейди, особлива увага зверталася на обстеження ризикових суб’єктів господарювання.

З початку 2014 року для вирішення проблем тіньової зайнятості та оплати праці такими робочими групами проведено 1839 перевірок суб’єктів господарювання. Виявлено використання праці без належного оформлення трудових відносин 846 осіб. Укладено та зареєстровано у центрах зайнятості трудові договори з 750 такими працівниками.

Зокрема, протягом 2014 року у Хусті проведено 186 перевірок, за результатами яких виявлених 85 нелегально працюючих в подальшому працевлаштовано.

Департамент соціального захисту населення

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Юні переселенці зі Сходу ...

КОМЕНТАРІ