На Хмельниччині допомога не забарилась

На Хмельниччині допомога не забарилась

13.08.14 09:42 0 693
11 серпня 2014 року в с.Скаржинці, що на Ярмолинеччині, за домовленістю між громадою та заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Л.Стебло, відбулася зустріч з метою огляду нового приміщення школи.

Попередній візит Лесі Василівни був 5 серпня 2014 року, в ході якого було вирішено завершити будівництво Скаржинецької ЗОШ, а питання фінансування особисто взято під контроль заступницею голови облдержадміністрації.

Так, станом на 11.08.2014 на рахунок підрядника надійшли кошти в сумі 300 тис. грн. Дану суму виділено із обласного бюджету та найближчим часом фінансування буде продовжено.

Під час зустрічі Леся Стебло оцінила стан недобудованого приміщення, як задовільний та зауважила, що цілком можливим є введення в експлуатацію одного крила школи для учнів початкових класів до 1 вересня поточного року.

Окрім цього, непосильну допомогу в початку ремонтних робіт надали батьки та жителі села. Вирішено, що жителі, які відносяться до тимчасово незайнятого населення працюватимуть на об’єкті за трудовим договором для якнайшвидшого його завершення. Цим самим було вирішено ще одну актуальну проблему сьогодення – забезпечення зайнятості населення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: голова ...

КОМЕНТАРІ