На Хмельниччині піротехніки знищили 29 вибухонебезпечних предметів

На Хмельниччині піротехніки знищили 29 вибухонебезпечних предметів

13.08.14 16:50 0 687
12 серпня о 9:30 сапери Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС області знищили 29 боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, які були виявлені в лісосмузі поблизу с. Вихрівка, Дунаєвецького району.

Як з’ясувалося, 11 серпня місцевий мешканець збираючи гриби знайшов артилерійський снаряд та відразу зателефонував до Служби порятунку «101».

До місця події прибули піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС області, які відразу вилучили один 76-міліметровий артснаряд часів Великої Вітчизняної війни. Під час контрольного обстеження прилеглої території сапери додатково виявили ще один аналогічний вибухонебезпечний предмет та 27 підривників до артилерійських снарядів.

ДСНС України звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого оперативно-рятувального підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині провели ...
Наступна новина: На Тернопіллі програма ...

КОМЕНТАРІ