Рятувальники ДСНС України доставили 12 тон гуманітарної допомоги для жителів Луганщини

Рятувальники ДСНС України доставили 12 тон гуманітарної допомоги для жителів Луганщини

13.08.14 10:43 0 637
Державна служба України з надзвичайних ситуацій продовжує опікуватися жителями східних регіонів країни та доставляти гуманітарну допомогу у звільнені від терористів міста. Жителі всієї України долучаються до збору продуктів харчування та речей першої необхідності, а рятувальники доставляють їх до місця призначення.

Цього разу допомогу длямешканців Луганщини зібрала громада Роменщини (Сумська область) та місцеві рятувальники. Спільними зусиллями вдалося зібрати 12 тон гуманітарної допомоги, а саме: продукти харчування, одяг, дитячі іграшки, речі першої необхідності. Люди приносили навіть ікони, обереги та талісмани на знак того, що ці подарунки принесуть жителям Сходу мир та спокій.

“Люди, які нині проживають у звільнених від терористів містах, розгублені, налякані, зневірені у власних силах. Вони потребують нашої підтримки та допомоги. Тому рятувальники нині працюють цілодобово аби допомогти жителям швидше повернутися до звичного життя”, - зазначає Сергій Біляєв, керівник зведеного аварійно-рятувального загону ДСНС України, який нині відновлює інфраструктуру на Луганщині.

Загалом, починаючи з 6 липня по 12 серпня гуманітарну допомогу до звільнених від терористів міст доставляли рятувальники Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Черкаської областей, Чернігівської, Сумської областей.

Всього на Схід України рятувальники вже доставили 250 т. продуктів, 800 наборів добових пайків, 8650 л. питної води, 6500 буханок хліба.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У прокуратурі Волині ...

КОМЕНТАРІ