На Хмельниччині фармацевтичні компанії надали медичні препарати для рятувальників, які відновлюють зруйновані терористами міста Донбасу

На Хмельниччині фармацевтичні компанії надали медичні препарати для рятувальників, які відновлюють зруйновані терористами міста Донбасу

13.08.14 16:23 0 698
Зведені загони ДСНС України здійснюють аварійно-відновлювальні та піротехнічні роботи на Сході України, зокрема на територіях міст, звільнених від терористів. Щодня рятувальники ризикують своїм життям, знаходячи “неприємні сюрпризи”, що залишили по собі окупанти. Саме тому, з метою медичного забезпечення особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 7 липня ТОВ «Київське фармацевтичне товариство» передало ДСНС України 30 медичних індивідуальних аптечок зі знеболюючими та протишоковими препаратами, медичні вироби, серед яких - шини фіксуючі гнучкі, комірці фіксуючі, термопокривала, пакети охолоджуючі. Директор Товариства Іван Романютін зазначає, що підтримка рятувальників у цей нелегкий для країни час є надзвичайно важливою і компанія пропонує подальшу співпрацю щодо удосконалення комплектування аптечок та зручності у використанні за умов проведення аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, ТОВ « Фармацевтична компанія «Здоров’я» ( м. Харків, директор – Доровской О.В.) для медичного забезпечення особового складу ДСНС України надало медичних препаратів на суму більше 22 тис. грн.

Підтримку щодо надання медичних препаратів жителям зі східних регіонів постійно надає Товариство Червоного Хреста України. Волонтери Товариства спільно з медичною службою ДСНС України надають медичну допомогу переміщеним особам на транзитних пунктах. Товариством надано для зазначених цілей по 5 наборів першої медичної допомоги для кожного транзитного пункту.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ