Львівська обласна організація ВО "Свобода" сумує з приводу смерті голови Мостиської районної організації ВО "Свобода" Ігоря Стецини

Львівська обласна організація ВО "Свобода" сумує з приводу смерті голови Мостиської районної організації ВО "Свобода" Ігоря Стецини

13.08.14 08:36 0 720
Львівська обласна організація ВО "Свобода" висловлює щирі співчуття з приводу смерті голови Мостиської районної організації ВО "Свобода", голови районної ради, активного громадського діяча Ігоря Стецини, який відійшов у вічність на 56 році життя. Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Юрій Ситник зазначив, що свободівці Львівщини сумують через передчасну смерть свого побратима. Співчуття рідним і близьким покійного висловила також голова Львівської облдержадміністрації свободівка Ірина Сех.

"Колектив Львівської обласної державної адміністрації сумує у зв'язку зі смертю Стецини Ігоря Михайловича та висловлює співчуття його рідним та близьким. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав та поважав. Вічна йому пам'ять", – йдеться у співчутті голови ОДА.

Голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій зазначив, що світла пам'ять про Ігоря Стецину назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав та працював із ним.

Народився Ігор Михайлович 29 жовтня 1958 року в селі Соколя Мостиського району Львівської області. Працював заступником голови, головою Мостиської районної ради. Під час Революції Гідності очолював Координаційний штаб Мостиського району.

Парастас відбудеться у селі Соколя Мостиського району 12 серпня, о 19 год., похорон – 13 серпня об 11 год.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Житомирщина знову втратила ...

КОМЕНТАРІ