На Львівщині внаслідок ДТП постраждали п’ятеро людей та одна людина загинула

На Львівщині внаслідок ДТП постраждали п’ятеро людей та одна людина загинула

13.08.14 12:13 0 653
У Дрогобицькому районі на Львівщині перекинувся автомобіль. Внаслідок ДТП водій загинув та п’ятеро неповнолітніх отримали травми різного ступеню важкості.

Автопригода відбулась 12 липня, близько 1-ї години ночі на 98 км + 250 м територіальної автодороги державного значення «Нижанковичі-Стрий».

За попередньою інформацією, керманич автомобіля «CITROEN JAMPY», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням внаслідок чого з’їхав з дороги в кювет та перекинувся.

За кермом цього легковика був 42-річний житель м. Стрия. Внаслідок ДТП водій автомобіля «CITROEN JAMPY» від отриманих травм помер на місці події.

Окрім цього, постраждали п’ятеро пасажирів-13-річна дівчина та четверо хлопців. Всі вони мешканці міста Стрий. У одного із них, 16-літнього юнака, медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та госпіталізували. Ще троє неповнолітніх – юнаки 16-ти та 17-ти років, та 5-річний хлопчик внаслідок ДТП одержали забої. Постраждалих, після надання медичної допомоги, відпустили додому.

Правоохоронці встановлюють усі обставини автопригоди. Триває розслідування.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП на Хмельниччині ...
Наступна новина: У Волинській області у ДТП ...

КОМЕНТАРІ