Житомирщина знову втратила на Сході своїх героїв-земляків

Житомирщина знову втратила на Сході своїх героїв-земляків

13.08.14 08:41 0 701
Жителі області з болем приймають кожну звістку про загибель своїх земляків у зоні проведення антитерористичної операції. Незважаючи на успіхи українських військових на Сході держави, ми втрачаємо справжніх патріотів і героїв, які визволяють українські міста від бойовиків, повертаючи цивільне населення до мирного життя.

10 серпня у місті Новограді-Волинському попрощалися з капітаном Денисом Олександровичем Бочаровим, який проходив військову службу у 30-й окремій механізованій бригаді. Він народився 2 серпня 1977 року. В Дениса залишилися батьки, дружина та донька.

У неспокійному регіоні загинули ще двоє військовослужбовців із 26-ї артилерійської бригади – солдат Юрій Леонідович Жабенко та молодший сержант Роман Олексійович Щербатюк.

Юрій Жабенко із селища міського типу Брусилів народився 12 січня 1984 року. В загиблого залишилися мати, дві сестри та брат.

Роман Щербатюк, уродженець селища міського типу Попільня, народився 5 серпня 1990 року. В Романа залишилися батьки та сестра.

Для всіх нас хлопці стали героями. Вони мужньо відбивали наступ ворожих військ, але війна перекреслила їхнє майбутнє та залишила глибокі рани в серцях близьких людей і бойових побратимів.

Світла та вічна пам'ять нашим героям!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська обласна ...
Наступна новина: Депутати від ВО ...

КОМЕНТАРІ