На Тернопіллі депутати-свободівці провели зустрічі з громадою Збаразького району

На Тернопіллі депутати-свободівці провели зустрічі з громадою Збаразького району

13.08.14 14:52 0 767
11 серпня 2014 року Михайло Головко разом із депутатом Збаразької райради Володимиром Демчуком та депутатом Збаразької міськради Романом Напованцем провів низку зустрічей із жителями району. Націоналісті відвідали Гори-Стриївецькі, Максимівці, Стриївку та Чагарі-Збаразькі. Народний депутат прозвітував про роботу в парламенті, розповів про політичну ситуацію в країні, законодавчі ініціативи націоналістів, проблеми на Сході країни, а також відповів на всі запитання присутні на зустрічах. Громадяни дуже стурбовані ситуацією на Донбасі та вимагають від влади рішучих дій.

"Україна в стані війни. Такої загрози військового конфлікту та можливості економічного дефолту ще не було за всі роки незалежності. Весь цивілізований світ нас підтримує і готовий допомагати. Але ми самі маємо показати, що готові відстоювати свою незалежність, тому фракції націоналістів вимагає введення воєнного стану у двох областях. Якщо у світі побачать, що ми готові боронити свою територію, то нам неодмінно допоможуть. Необхідно терміново перекрити кордон з Росією, инакше бойові дії можуть тривати роками. Фракція націоналістів у парламенті послідовно виступає за рішучі дії проти терористів", – зазначив Михайло Головко.

Також громадяни наголошували на необхідності негайного завершення АТО, люстрації влади в районі та Україні в цілому. Крім того, люди цікавилися суспільно-політичними процесами, зокрема скасуванням депутатської недоторканості та пенсійної реформи.

Виборці висловили свою підтримку щодо негайного розпуску цього парламенту і проведення позачергових виборів. "Усі ми розуміємо, що країна розграбована режимом Януковича, тому потрібні рішучі дії по наведенню порядку. Також усі ми бачимо, що цей парламент не відображає суспільно-політичних настроїв українців, а формальна більшість сформована з перебіжчиків від Партії регіонів, тому реформаторські закони переважно ігноруються. Наші ініціативи дуже часто просто не знаходять потрібної кількості голосів у стінах Верховної Ради, а перевибори цього парламенту – це вимога Революції гідності, яку підтримує більшість українців, тож цю вимогу народу має бути виконано ще цього року", – зазначив під час зустрічі Михайло Головко.

Поступило багато скарг на військовий комісаріят, місцевих суддів і чиновників. Свободівець зазначив, що звернеться з необхідними заявами у відповідні інстанції та прозвітує про вирішення проблеми. За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем, із якими звернулися громадяни на зустрічах.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: 14.08. – об 11:00 в Рівному ...

КОМЕНТАРІ