Луцький міський голова Микола Романюк прийняв рішення скасувати всі розважальні заходи, що планувались до Дня Незалежності та Дня міста

Луцький міський голова Микола Романюк прийняв рішення скасувати всі розважальні заходи, що планувались до Дня Незалежності та Дня міста

14.08.14 08:09 0 687
«Ми наближаємось до чергової річниці незалежності нашої держави. Україна і кожен з нас переживає важкі випробування. Ось уже чотири місяці на Сході точиться справжня війна. Луцький рахунок – вісім загиблих та десятки поранених. Але ми вистоїмо, ми справимось, переможемо і збережемо Україну єдиною!», - звертається до лучан Микола Романюк.

В таких умовах він прийняв рішення скасувати всі розважальні заходи, що планувались до Дня Незалежності та Дня міста. Разом з цим, 23 серпня о 09:00 перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського стягу. 24 серпня о 10:00 на Театральному майдані розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією «Українська вишиванка».

«Запрошую всіх лучан у вишитому вбранні 24 серпня 2014 року о 10:00 прийти на центральну площу міста і в день народження нашої держави продемонструвати єдність громади. Адже саме вишиванка, як прадавній символ нації, єднає українців правого і лівого берегів Дніпра, допомагає глибше поринути у нашу історичну пам’ять та в єдності впевнено крокувати в майбутнє. Слава Україні!», - закликає Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: З Тернопільщини в зону АТО ...

КОМЕНТАРІ