Волинська область: тривають перевірки об’єктів для формування обласного реєстру житла і забезпечення належних умов проживання у ньому вимушених переселенців

Волинська область: тривають перевірки об’єктів для формування обласного реєстру житла і забезпечення належних умов проживання у ньому вимушених переселенців

14.08.14 16:05 0 670
Волинські рятувальники спільно з працівниками житлово-комунального господарства, обласного управління санітарно-епідеміологічної станції та органів місцевої виконавчої влади проводять перевірки готовності об’єктів до функціонування в осінньо-зимовий період, які визначені для проживання внутрішньо переміщених громадян з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО.

Комісії перевіряють готовність будинків у приватному житловому секторі, гуртожитків, санаторіїв, а також готелів та інших приміщень, визначених для тимчасового проживання вимушених переселенців, найперше необхідними та справними системами обігріву або опалення, водо- та електропостачання, тощо. Ця робота дозволить ретельно підготувати помешкання для забезпечення належного та безпечного рівня побутових умов в холодну пору року людям, котрі прибули на Волинь для отримання тимчасового житла з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО.

Такі обстеження проводяться на виконання рішення Міжвідомчого координаційного штабу з питань надання допомоги цим громадянам та відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації від 8 серпня 2014 року.

До роботи регіонального штабу з цих питань активно долучаються волонтерські організації, благодійні фонди та небайдужі громадяни області.

Всього на Волині є можливість розмістити 2080 внутрішньопереміщених громадян.

Станом на 12 серпня на Волинь прибуло 213 громадян з тимчасово-окупованої території та 566 з районів проведення АТО.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів - безпечне місто
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ