Прокуратурою Волинської області розпочато кримінальне провадження за фактом резонансної ДТП за участі судді.

Прокуратурою Волинської області розпочато кримінальне провадження за фактом резонансної ДТП за участі судді.

14.08.14 08:41 0 675
Слідчим відділом прокуратури Волинської області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Так, 12 серпня 2014 року близько 15 години в с. Маяки Луцького району на автодорозі сполученням «Доманово-Ковель-Луцьк-Теребляче», суддя районного суду, знаходячись за кермом автомобіля марки «Тойота-Камрі», не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем марки «Мітсубісі», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажира автомобіля «Мітсубісі» госпіталізовано в Луцьку міську клінічну лікарню № 2.

Під час досудового розслідування будуть детально досліджені усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, які отримали учасники ДТП та інші обставини, які мають значення для встановлення істини у справі.

Хід розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Волинської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ