У Володимирі-Волинському нова дорога пішла під землю

У Володимирі-Волинському нова дорога пішла під землю

14.08.14 16:34 0 877
10 серпня 2014 року мешканці Володимира-Волинського поскаржилися місцевим свободівцям на те, що нещодавно заасфальтована вулиця Івана Багряного провалюється під землю. Після прокладання каналізації та асфальтного покриття нова дорога в багатьох місцях пішла під землю.

Депутати Володимир-Волинської міської ради свободівці Сергій Коба та Микола Стольницький відвідали вулицю Івана Багряного, аби переконатися у правдивості повідомлення. Частина укладеного асфальту в багатьох місцях провалилася, утворивши глибокі ями. Справа в тому, що відрізок вулиці Івана Багряного тільки місяць тому заасфальтували. Місцеві жителі кажуть, що це зробили відразу ж по закінченню робіт з прокладання каналізації.

"Новесенький асфальт пішов під землю від чого утворилися глибокі ями. Два каналізаційні люки луснули. На це все у час війни витрачають кошти громади та місцевого б'юджету. Роботи на вулиці Івана Багряного ми моніторимо вже близько року. Недотриманих стандартів при проведенні робіт було дуже багато. Зокрема, частина каналізації перероблялася, а жителі хотіли, щоб вже хоч якось доробили почату справу, бо терпіння у них закінчувалось. Тож міська влада зробила все поспіхом, аби потім можна було похвалитися на виборах. Але не так склалося, як гадалося. Тому найближчим часом будуть направлені депутатські звернення до контролюючих органів для перевірки якості виконаних робіт та витрачених коштів", – зауважив депутат Микола Стольницький.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Проти Саакашвілі висунули ...

КОМЕНТАРІ