Хмельниччина: акція «Готуємо дітей до школи» триває

Хмельниччина: акція «Готуємо дітей до школи» триває

14.08.14 11:33 0 709
В рамках акції «Готуємо дітей до школи», яка триває в Хмельницькому районі, з 1 серпня, працівниками Хмельницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді надано 8 комплектів шкільних форм для дівчаток із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

11 серпня 2014 року центр за участю Давидковецької сільської ради та телеканалу «Ексклюзив» провів благодійну акцію «Готуємо дітей до школи» у с. Давидківці. Нову шкільну форму отримало 2 сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Одна сім’я є багатодітною, мати-героїня виховала 6 дітей, найменша дівчинка йде у 1 клас. Нова шкільна форма є справжнім подарунком для дитини, адже вона серйозно готується до першого дзвінка. У другій сім’ї основною є проблема інвалідності старшого хлопчика, на підтримку здоров’я якого сім’я витрачає багато коштів. Менша дівчинка йде у 3 клас, тому нова шкільна форма для дитини полегшить матеріальні клопоти батьків.

Потреба в проведенні таких акції безперечно є, адже не кожна сім’я може повністю придбати своїм дітям все необхідне до школи.

Оскільки акція триватиме до 31 серпня 2014 року Хмельницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить усіх небайдужий громадян, підприємців району, а також волонтерів долучитися до участі в акції – збору та передачі сім’ям дитячого одягу та шкільного приладдя.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ