На Хмельниччині рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді

На Хмельниччині рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді

14.08.14 13:45 0 679
З метою запобігання нещасним випадкам на водних об’єктах 12 серпня співробітники Славутського районного сектору ГУ ДСНС області, спільно з представниками правоохоронних органів здійснили профілактичні заходи в місцях масового відпочинку людей на водних об'єктах.

Ситуація із загибеллю людей на водних об’єктах Славутського району в поточному році вкрай гостра, адже на річках і озерах району з початку року загинуло 7 людей, з них 2 дитини.

В ході проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з відпочиваючими рятувальники роз’яснили відпочиваючим, чому не можна купатися у не призначених для цього місцях, небезпеку купання у нетверезому стані та небезпеку відпочинку дітей без догляду дорослих. Також їм довели сумну статистику, що склалася на Славутчині.

Серед відпочиваючих були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру у яких зазначені правила безпечної поведінки на водних об’єктах.ятки та листівки застережливого характеру у яких зазначені правила безпечної поведінки на водних об

ДСНС України звертається до громадян із застереженням, бути вкрай обережними під час відпочинку на воді, аби він був для вас і ваших близьких безпечним!

Славутський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у смерть ...
Наступна новина: Закарпаття: з метою ...

КОМЕНТАРІ