Польська асоціація журналістів закликає скасувати щорічні збори ЄФЖ у Москві

Польська асоціація журналістів закликає скасувати щорічні збори ЄФЖ у Москві

14.08.14 08:04 0 694
Польська асоціація журналістів повністю підтримує заяву Національної спілки журналістів України та Незалежної медіа-профспілки України, в якій пропонується змінити місце проведення щорічних зборів Європейської федерації журналістів (ЄФЖ).

Про це повідомляє прес-служба Комітету Незалежної медіа-профспілки України.

«Ми також закликаємо інші організації-члени ЄФЖ бойкотувати щорічні збори, якщо вони будуть проходити в Москві», – йдеться у повідомленні.

У Комітеті нагадують, що Керівна рада Польської асоціації журналістів вже направляла у квітні офіційну відмову брати участь у московській конференції. У першій декаді серпня Національна спілка журналістів України і Незалежна медіа-профспілка України ухвалили спільну заяву, в якій закликали скасувати проведення щорічних зборів ЄФЖ у Москві або бойкотувати їх.

«Ми, українські журналісти, відмовляємося брати участь в заході, який буде використано (владою РФ, – ред.) для пропаганди агресивної війни і підтримки тероризму», – йшлося в заяві українських журналістських організацій.

Рішення про щорічні збори у Москві чотирма голосами проти трьох ухвалив керівний орган ЄФЖ у Парижі у червні цього року.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: 14.08. – ...
Наступна новина: 15.08 о 09:00 рятувальники ...

КОМЕНТАРІ