Військовослужбовці можуть вступати до вишів за результатами вступних іспитів

Військовослужбовці можуть вступати до вишів за результатами вступних іспитів

14.08.14 12:59 0 817
Внесено зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році. Військовослужбовці, які проходять військову строкову службу та службу за контрактом, можуть вступати до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вишів не тільки за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, але й лише іспитів.

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Міністерства освіти та науки України.

Згідно з повідомленням, внесено зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році (наказ МОН № 839 від 16.07.2014, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 1 серпня 2014 р. за № 899/25676).

Відповідно до змін, військові, які проходять військову строкову службу та службу за контрактом, можуть вступати на денну форму навчання до вищих військових навчальних закладів і військових навчальних підрозділів вишів лише за результати вступних іспитів, якщо не складали зовнішнього незалежного оцінювання.

«Окрім того, для вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вишів знижено мінімальний бал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з профільного предмету до 130 балів», – йдеться в повідомленні на сайті Міністерства освіти та науки України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Зеркало в ванной - ...

КОМЕНТАРІ