Керівництво Управління ДСНС в області взяло участь в розширеній нараді в Івано-Франківській ОДА

Керівництво Управління ДСНС в області взяло участь в розширеній нараді в Івано-Франківській ОДА

14.08.14 10:14 0 759
13 серпня у приміщенні Івано-Франківської ОДА під головуванням заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Сергія Адамовича відбулась розширена нарада із заступниками з гуманітарних питань голів РДА, міст обласного значення, керівниками відповідних департаментів та управлінь ОДА. У заході взяв участь начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Володимир Чернецький та його заступник Володимир Пачків.

Було підбито підсумки роботи Івано-Франківської обласної державної адміністрації за перше півріччя у гуманітарній сфері, а також визначено пріоритетні завдання на друге півріччя.

Соціальна політика – це апріорі обличчя влади. Саме тому найбільшу увагу на нараді приділили питанню соціального забезпечення вимушених переселенців, котрі прибули на Прикарпаття з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Нині на Івано-Франківщині їх налічується 1241 особа, 699 з них перебувають в обласному центрі.

Прикарпатці намагаються забезпечити максимальний соціальний супровід людям, котрі приїхали сюди від жахіть війни. Їм всіляко сприяє обласна влада та регіональний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Першочерговими проблемними питаннями, що потребують вирішення, є працевлаштування мешканців Сходу, недостатня кількість житла для постійного проживання цих людей, відсутність державних та регіональних цільових програм на забезпечення їхніх потреб, а також відсутність у них офіційного статусу.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ