На Львівщину прибули понад 400 військовослужбовців ЗС України, які брали участь в АТО на Донбасі

На Львівщину прибули понад 400 військовослужбовців ЗС України, які брали участь в АТО на Донбасі

14.08.14 13:30 0 897
В ніч з 12 на 13 серпня у Львові родичі та близькі, представники громадськості, волонтери, релігійні громади, а також представники військового командування Львівського гарнізону та представники Львівської облдержадміністрації в особі заступника голови ОДА Юрія Підлісного урочисто зустріли героїчну 24-ту окрему механізовану бригаду.

Десятьма автобусами прибуло 400 бійців другого батальйону 24-ої ОМБ, які виконували бойові завдання на українсько-російському кордоні в зоні АТО, захищаючи територіальну цілісність України, героїчно вийшли з оточення і повернулись додому у відпустку.

Кілька тисяч осіб зустрічали бійців з квітами, національною символікою, численними плакатами. Колону автобусів, що прибували з певним часовим інтервалом зустрічав урочистими маршами оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного під керівництвом військового диригента майора Ігоря Дубна.

«На очах зустрічаючих були сльози радості, що хлопці повернулись живими. Всіх переповнювало відчуття гордості за наших військових. Особливо хвилююче було, коли на руки батькам кидалися маленькі діти», – поділився враженнями Юрій Підлісний.

Зазначимо, що військовослужбовців зустрічали не лише у Львові, але й на всьому маршруті слідування додому. Зокрема, з урочистостями та подякою зустрічали бійців 24-ої ОМБ у Бродівському, Кам’янка-Бузькому та Буському районах області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у смерть ...

КОМЕНТАРІ