У Львівській області сокальський "Сокіл" допомагає батальйону "Січ"

У Львівській області сокальський "Сокіл" допомагає батальйону "Січ"

14.08.14 16:43 0 737
Сокальська молодіжна організація "Сокіл" активно збирає кошти для підтримки вояків батальйону "Січ", які тренуються перед відправленням в зону АТО. За минулі дні члени "Сокола" зібрали 5860 грн., з яких 4910 грн. пожертвували жителі міста Сокаль, які приносили гроші до офісу ВО "Свобода".

Соколята вдячні усім, хто допомагав, а саме жителям села Пристань Н. Труш, В. Доцику, К. Кулинич, які пожертвували значні суми. До допомоги приєдналися жителі села Заріка, які передали 650 грн. Сокальці ще допомогли продуктами та побутовою хімією. Велика подяка всім, хто передавав харчі та кошти в офіс ВО "Свобода" й іншу допомогу, зокрема за побутову хімію подяка Віктору Гнатіву і Софії Грицай.

"Голова Сокальської районної організації МГО "Сокіл" та координатор допомоги батальйону "Січ" на заході України Богдан Федун на зібрані Сокальщиною кошти придбав та передав допомогу батальйону "Січ". Зокрема, було закуплено 10 бафів ціною 68,00 грн та 8 пар якісних тактичних рукавиць із них 6 пар "Сondor Syncro Tactical Gloves" ціною 743.00 грн та 2 пари "Wiley X" ціною 608 грн. Також було закуплено 1 норвезький казанок ціною 135 грн. Усі ці товари були закуплені в магазині "Мілітарист", який надав знижку 10% і 25%, за зекономлені гроші була закуплена побутова хімія і харчі для батальну "Січ". Також керівник "Соколу" передав бронежилет 4 класу", – повідомив координатор допомоги військовим і батальйону "Січ" Сокальського району Назар Грушка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гривня на міжбанку ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ