У Львівській області у Сокалі та Буську свободівці перефарбували мості через Західний Буг у синьо-жовте

У Львівській області у Сокалі та Буську свободівці перефарбували мості через Західний Буг у синьо-жовте

14.08.14 11:11 0 725
У місті Сокаль молоді патріотичні мешканці міста розфарбували в кольори національного прапора транспортно-пішохідний міст через Західний Буг. Участь у фарбуванні взяли члени молодіжної організації "Сокіл" за підтримки Сокальської районної організації ВО "Свобода". У такий спосіб Сокаль долучився до всеукраїнської акції "Розфарбуй Україну!"

Всього на підготовку та фарбування витрачено 4 дні. Після активних робіт всі учасники акції могли почастуватися смачним обідом, приготовленим соколятами.

Також члени МГО "Сокіл" пофарбували у синій та жовтий кольори два плоти біля пам'ятника за волю України у місті Червонограді. Ще було пофарбовано міст через річку Толокія. Пофарбовано зупинки, також почистили, пофарбували пам'ятник шахтарям та повісили на мості прапор України завдовжки 40 метрів, поблизу залізничного вокзалу. Координував цю роботу активіст Юрій Бірюков.

Голова Буської райдержадміністрації свободівець Богдан Гринишин та його перший заступник свободівець Микола Чучман ініціювали акцію із розфарбовування моста через Західний Буг в кольори державного прапора. Таким чином Бущани продовжили гарну традицію, яка вже відбулася у багатьох населених пунктах України, і Буськ став ще більш патріотичним.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області 13-14 ...
Наступна новина: Хмельниччина: акція ...

КОМЕНТАРІ