Чернігівська область: на воді загинуло дві людини

Чернігівська область: на воді загинуло дві людини

14.08.14 11:46 0 617
11 серпня о 17:30 до Служби порятунку "101" Менського району надійшло повідомлення про те, що в р. Десна біля смт. Макошино місцевими жителями виявлено та піднято на поверхню тіло чоловіка. Ним виявився 60-річний житель с. Остапівка.

Того ж дня о 20:30 в р. Сейм, біля с. Обмачів Бахмацького району місцевими жителями виявлено та піднято на поверхню тіло 38-річного чоловіка. Як з'ясувалось, 09 серпня чоловік разом з друзям відпочивав на природі та після купання не повернувся на берег.

В обох випадках причини та обставини трагедій з'ясовує слідство.

У зв’язку з цим, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області закликає відпочивальників: не купайтеся у незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на “дикому пляжі” чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити повільно та обережно; купатися краще там, де є рятувальні служби; особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана; до плавок потрібно прикріпляти шпильку, якщо далеко від берега судома зведе руку чи ногу, укол шпилькою допоможе відновити еластичність м’язів; утримуйтеся від далеких запливів. Переохолодження – головна причина трагічних випадків.

Управління ДСНС України у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: міська рада ...
Наступна новина: На Львівщині завершилися ...

КОМЕНТАРІ