Китайська компанія заявила про намір розмістити виробництво у Чернігові

Китайська компанія заявила про намір розмістити виробництво у Чернігові

14.08.14 14:02 0 633
Китайська компанія "Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co. Ltd" має намір розмістити у Чернігові свої промислові потужності. Про це під час зустрічі у міській раді із Чернігівським міським головою Олександром Соколовим заявив директор підприємства Біан Ліанчонг.

За словами пана Ліанчонга, його компанія належить до машинобудівної галузі і спеціалізується на виробництві обладнання для переробки металобрухту, поліетилену та інших видів вторинної сировини. Продукція експортується до 69 країн світу. Керівник китайського підприємства також повідомив, що він має партнерів в Україні з 2006 року. Власне українське представництво "Jiangsu Wanshida Hydraulic Machinery Co. Ltd" працює не тільки на ринку України, а й сусідніх країн.

Пан Ліанчонг зазначив, що зацікавлений розташувати виробничі потужності у Чернігові, на першому етапі на підприємстві відбуватиметься лише процес збирання агрегатів із деталей, що постачатимуться з Китаю, а пізніше, за сприятливих умов, буде налагоджено повноцінне виробництво обладнання. Він також висловив переконання, що спільними зусиллями у Чернігові вдасться відкрити успішне виробництво.

Міський голова запевнив китайських гостей та їхніх партнерів у створенні сприятливих умов для ведення бізнесу.

"Ми зацікавлені у нових виробництвах та капіталовкладеннях. Сподіваюся, що у нас буде співпраця", - сказав О.Соколов.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фракції ВО ...
Наступна новина: Василь Машера: "Нам ...

КОМЕНТАРІ