Керівники області ознайомилися з пропозиціями одного з банків Житомирщини

Керівники області ознайомилися з пропозиціями одного з банків Житомирщини

14.08.14 11:08 0 667
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз та перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин взяли участь у зустрічі із керівництвом регіонального управління ПриватБанку в Житомирській області. Тема зустрічі – розвиток регіону за підтримки ПриватБанку.

Про основні пропозиції та програми для клієнтів розповідали генеральний заступник голови правління ПриватБанку Юрій Пікуш та директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв. Банкіри ознайомили керівництво області з пріоритетними напрямками роботи та надали свої пропозиції щодо кредитування бізнесу на Житомирщині, виплат заробітної плати бюджетним працівникам та програм соціальних виплат.

За інформацією представників ПриватБанку, кожен другий житель нашої області є клієнтом їхнього банку. Така ж статистика спостерігається і по Україні. Свої депозитні вклади довірили банку 36% вкладників Житомирщини.

Керівники області висловили зацікавленість в окремих пропозиціях банку і зауважили, що будуть розглядати запропоновані програми.

Участь у зустрічі також взяли перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ