У Рівненській області рятувальники зібрали та передали до шпиталю гуманітарну допомогу пораненим військовослужбовцям

У Рівненській області рятувальники зібрали та передали до шпиталю гуманітарну допомогу пораненим військовослужбовцям

14.08.14 17:19 0 724
13 серпня керівництво Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області спільно з очільником облдержадміністрації Сергієм Рибачком передали пораненим військовослужбовцям, які проходять курс лікування у військовому шпиталі, гуманітарну допомогу.

На в лікувальному закладі знаходяться 63 захисника Вітчизни, що отримали поранення під час виконання службових обов’язків в зоні антитерористичної операції. Рівненські рятувальники за підтримки голови ОДА та допомозі підприємця-благодійника Сергія Гребеневича зібрали для військовослужбовців необхідні медикаменти, перев’язочні матеріали, продукти харчування тривалого зберігання та побутову техніку, в тому числі вентилятори.

Під час візиту Сергій Рибачок та офіцери ДСНС поцікавилися у поранених ходом лікування, умовами перебування та якістю харчування.

«Бажаємо кожному з вас як найшвидше одужати та повернутися до своїх рідних і близьких. А всі питання, що стосуються забезпечення потреб військового шпиталю, ми і надалі спільно з обласною владою та меценатами будемо вирішувати оперативно та в повному об’ємі» - зазначив виконуючий обов’язки начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Житомирі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ