Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який здійснив наїзд на вагітну велосипедистку і зник з місця пригоди

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який здійснив наїзд на вагітну велосипедистку і зник з місця пригоди

14.08.14 13:21 0 706
12 серпня близько 8-ї години ранку до чергової частини УДАІ Рівненської області надійшло повідомлення, що на 313 кілометрі автодороги Київ-Ковель, в селі Іванівка, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись зі сторони міста Ковель у напрямку міста Сарни, здійснив наїзд на 31-річну велосипедистку, жительку Сарненського району, яка рухалась в зустрічному напрямку по краю проїзної частини.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вагітну жінку з численними травмами каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до реанімаційного відділення Сарненської ЦРЛ.

На місце події відразу виїхали працівники Державтоінспекції. За уламками пошкодженого автомобіля, які були присутні на місці дорожньо-транспортної пригоди, працівники ДАІ визначили, що ймовірним винуватцем ДТП є водій автомобіля марки Citroen Berlingo білого кольору.

На пошуки даного транспортного засобу відразу було орієнтовано всі наряди працівників ДПС, які в той час несли службу, крім того, були створені додаткові пошукові групи з числа працівників апарату Державтоінспекції та роти ДПС ДАІ Рівненської області.

? У ході проведення оперативно-розшукових заходів близько 9-ої години ранку на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу міста Костопіль ми помітили автомобіль Citroen Berlingo з характерними для ДТП пошкодженнями, який рухався в напрямку міста Рівне. Даний транспортний засіб ми зупинили., ? повідомив інспектор з розшуку роти ДПС ДАІ Сергій Гончарук. Під час перевірки документів та поверхневого огляду транспортного засобу ми помітили, що на легковику відсутні деякі елементи автомобіля, які були знайдені на місці ДТП та пошкоджені вітрове та бокове скло, ? додає інспектор.

За кермом автомобіля перебував 42-річний житель Володимирецького району. Крім того, у правоохоронців виникла підозра, що у водія присутні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка було доставлено до медичного закладу на освідчення. За попередніми даними медичних працівників, водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння, адже прилад «Драгер» зафіксував 0,66 проміле, однак остаточний висновок можна буде зробити після результатів аналізу крові.

Наразі з водієм спілкуються слідчі міліції. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ