У Тернополі через капітальний ремонт перекриють рух по вул. Текстильна

У Тернополі через капітальний ремонт перекриють рух по вул. Текстильна

14.08.14 15:17 0 663
На черговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про перекриття руху по вул. Текстильна у зв’язку з капітальний ремонтом дорожнього покриття. Начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик каже, що дана ділянка капітально не ремонтувалася більше 30 років.

«На вулиці Текстильній заплановано провести ремонт у дві черги, - розповідає Олег Вітик. – Перша черга – від митниці до заправки, а друга – до ділянки, яку капітально ремонтували минулого року. Загалом протяжність дороги, яку відремонтуємо, буде близько 400 метрів».

На час проведення підготовчих робіт, за словами начальника відділу технагляду, рух буде відкритий по смугах. Коли ж повністю перекриють рух на цій ділянці, повідомлять додатково.

«Загалом на ремонт на першу чергу виділено близько 3 млн. грн., - додає Олег Вітик. – За ці кошти відремонтуємо близько 280 метрів, ремонт другої черги розпочнемо, коли завершимо попередню ділянку. Капітальний ремонт на цій ділянці необхідний, адже не проводився тут більше 30 років».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Житомирщині розподілено ...

КОМЕНТАРІ