Роман Навроцький: Україні не потрібна гуманітарна допомога від країни-ворога

Роман Навроцький: Україні не потрібна гуманітарна допомога від країни-ворога

14.08.14 16:57 0 653
Екс-президент України Леонід Кучма повідомив, що Росія передасть Україні гуманітарну допомогу, зокрема для Луганська. Допомога перетне українсько-російський кордон на митниці в Харківській області під егідою Міжнародного комітету Червоного Хреста, колону супроводжуватимуть представники ОБСЄ.

Як би не було зараз важко нашій державі і як би ми не потребували чиєїсь підтримки, але в жодному разі не можна приймати так звану допомогу від країни, яка нищить наш народ, наші міста і села, вбиває наших співвітчизників. Вважаю, що така "допомога" – це лише окозамилювання, мовляв, воюють терористі, а сама Росія наче б то бажає нам миру і добра. Тим більше не знаємо, чим ця гуманітарна допомога може для нас обернутися і для чого її нам дають: чи то аби показати світові наскільки "благородні" вчинки робить РФ стосовно України, чи щоб залагодити конфлікт, який сама ж розпочала, чи аби ще більше якимось чином нашкодити.

На боці України майже увесь світ і нам є у кого брати допомогу, а подачки ворога нікому не потрібні. Тому ми маємо відмовитися від підтримки Росії. Наш сусід завдав нам уже таких втрат, що ніяка допомога з його боку їх не компенсує. Що би вороги не передавали сюди – ніколи не повернуть життів загиблих солдатів і мирного населення, а ще ніколи не повернуть тих відносин, які були між Україною і Росією до заслання на нашу територію терористів.

Закликаю також усіх українських політиків не звертати увагу на спроби Росії реабілітуватися, не допомагати втілювати в життя підступні задуми Путіна, не вірити його вигадкам. Росія будь-яким способом намагається захопити українські землі, тому приймати від неї будь-яку підтримку – це безглуздя. Подумаймо про те, як, беручи допомогу від РФ, подивимося в очі матерям солдатів, які загинули від рук російських сепаратистів. Дивімося на речі тверезо, зі здоровим глуздом, щоб потім не було соромно самим за себе. І пам'ятаймо: допомога Україні від Росії – це всього-на-всього зла насмішка.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ