На Хмельниччині на форумі профспілкових організацій визначилися з напрямами допомоги учасникам АТО

На Хмельниччині на форумі профспілкових організацій визначилися з напрямами допомоги учасникам АТО

15.08.14 08:35 0 669
У приміщенні Будинку Федерації профспілок області відбувся Хмельницький обласний Форум лідерів профспілкових, громадських організацій та представників територіальних громад «Соціальні ініціативи». Серед запрошених на захід завітала заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло. Головним приводом для зібрання виступило обговорення посилення соціальної, матеріальної та правової допомоги учасникам АТО, біженцям, малозахищеним громадянам.

Дискутуючи стосовно громадської безпеки, учасники форуму наголосили на необхідності кожному громадянину бути максимально пильним у такий неспокійний час. Звітуючи про процес мобілізації керівництво обласного комісаріату наголосило, що наразі на Хмельниччині проводяться заходи на виконання оперативного розгортання військових частин ІІІ черги. В той же час оперативні заходи щодо розгортання І та ІІ черг вжиті в повному обсязі.

Найболючішим виявилося обговорення проблем лікування та реабілітації подолян-учасників АТО в медичних закладах Хмельниччини. Передовим у цьому напрямі є військовий шпиталь ВЧ-2339. На сьогоднішній день в регіоні пройшли лікування 39 військовослужбовців, що перебували у зоні АТО. В той же час наразі лікуються ще 16. Гострою є проблема забезпечення учасників бойових дій препаратами, що зупиняють кровотечу, антишоковими препаратами та оптичними приладами. З цього приводу Леся Стебло наголосила: «Життя можна зберегти за умов, якщо вчасно надати допомогу, вчасно зупинити кровотечу». Аби підтвердити свої слова справами посадовець вручила представникам військового шпиталю ВЧ-2339 ящики з медикаментозною допомогою, в тому числі із вкрай необхідними препаратами, що зупиняють кровотечу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі колишнім ...

КОМЕНТАРІ