На Хмельниччині триває безстрокова екологічна акція «Збережи довкілля»

На Хмельниччині триває безстрокова екологічна акція «Збережи довкілля»

15.08.14 09:21 0 742
Все більше зацікавлених підприємств, установ та організацій Хмельницької області долучаються до безстрокової акції «Збережи довкілля».

Так, 13 серпня 2014 року у Департаменті екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації передано контейнер для збору відпрацьованих джерел енергії та наступного встановлення на території ПАТ «Подільський цемент», що у м. Кам’янці-Подільському.

Публічне акціонерне товариство «Подільський цемент» є найбільшим промисловим підприємством Хмельниччини і цементної галузі України. Кожну шосту тонну українського цементу виробляють подоляни, а проектна потужність гіганту дає право називати його в числі найбільших в Європі.

Для отримання контейнера до Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації завітала провідний інженер з охорони навколишнього середовища ПАТ «Подільський цемент» Лілія Гончаренко. Представник від підприємства зазначила, що акціонерне товариство вирішило долучитися до безстрокової акції та здійснити свій внесок у розвиток та збереження навколишнього середовища краю.

Разом з тим, заступник директора Департаменту Андрій Мартинов висловив вдячність ПАТ «Подільський цемент» за проявлену ініціативу щодо встановлення на території підприємства контейнера, що у свою чергу підвищить рівень екологічної свідомості працівників.

у населених пунктах області в рамках безстрокової акції «Збережи довкілля» проводяться різноманітні заходи спрямовані на підвищення екологічної свідомості громадян, а саме: безпосередній збір використаних батарейок, проводяться тематичні заходи у закладах освіти і науки, культури та мистецтв, оприлюднюється відповідна інформація у місцевих засобах масової інформації тощо.

Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації висловлює вдячність усім зацікавленим структурам та жителям Хмельниччини, які долучаються до акції.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани попрощалися з ...
Наступна новина: У «Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ