Хмельницька область: рятувальники вчать громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі

Хмельницька область: рятувальники вчать громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі

15.08.14 12:33 0 706
В зв'язку з високою температурою навколишнього природного середовища та сталою засушливою погодою значно ускладнюється обстановка з можливістю виникнення пожеж у природних екосистемах області.

З метою запобігання лісових пожеж 13 серпня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ізяславського та Полонсього районів спільно з працівниками лісового господарства та представниками засобів масової інформації організували проведення у лісових масивах профілактичні рейди. Особлива увага під час проведення заходів приділялася місцям масового відпочинку людей поруч з лісовими масивами.

Відпочивальників спекотного дня в лісах виявилося чимало. Рятувальники роз'яснили громадянам про небезпеку розведення вогню у лісових масивах та про небезпеку в'їзду автотранспорту на територію лісів, особливо хвойних. Також серед відпочиваючих були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру у яких розміщені правила пожежної безпеки у лісі та інструкції, як діяти коли людина опиниться в осередку лісової пожежі.

ДСНС України вкотре звертається до громадян неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо в лісових зонах, бути обережними з вогнем у лісі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Мазурик: Щоб ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ